mandag den 30. januar 2012

Hvalpemotivation ved Dyrlægegården Mariendal

Hvalpemotiovation for hvalpe- Alle racer er velkommen.
I samarbejde med Dyrlægegården Mariendal, Stenstrup starter jeg Hvalpemotivation træning
torsdag d. 9 februar 2010 kl. 16.30.
Vi træner ved Dyrlægegården og låner deres lokaler som en del af socialiseringstræningen, samt området udenfor til lydighedstræning.
Jeg vil introducere; sit, dæk, gå pænt i snor, hjemkald, og mange forskellige kontaktøvelser, gå ind og ud af dør, ind og ud af bil, vi skal "besøge hinanden" inde på klinikken og jeg vil vise hvordan jeg opdrager mine hunde til at kunne være med mig overalt og falde til ro.
Jeg har forskellige tunneler og en vippe med som hundene skal prøve. Vi skal gå slalom og jeg vil vise apporteringsøvelser og søge øvelser for dem, der har lyst og senere vil videre med jagt/prøve træning.

Jeres hund skal som minimum være vaccineret første gang og I bedes tjekke med jeres forsikringsselskab om jeres hund er dækket til deltagelse i træning.

Første gang er det teori uden hvalpe/unghunde. Jeg fortæller om hvad træningen vil byde på, træningsprincipper og de forskellige øvelser jeg vil gennemgå. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med ønsker til træningsforløbet.
Herefter træner vi hver anden torsdag fra 16.30-17.30 5 gange af 1 time.

Der er plads til 8 hvalpe på holdet. Det koster 600 kr.

Send en mail til iben@sportygundogs.com eller ring og aftal træning med Dyrlægegården på tlf. 62261374.

Se Dyrlægegårdens hjemmeside på:  http://mariendal.net/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar